Connexxion, Witte Kruis en Veolia Transport Nederland maken onderdeel uit van Transdev Nederland. Internationaal is Transdev in twintig landen een belangrijke speler op het gebied van het personenvervoer en de mobiele zorg. Het internationale hoofdkantoor is gevestigd in Parijs. In Nederland werken er ruim 12.000 mensen onder de vlag van Transdev, wereldwijd zijn dat er bijna 83.000.

Met bussen, treinen, taxi’s en ambulances brengen we dagelijks honderdduizenden mensen naar hun bestemming. Dit doen wij met zorg en aandacht voor mens én milieu. Want mobiliteit is essentieel in ieders leven en moet voor iedereen toegankelijk zijn. Het verbindt je met de wereld om je heen en geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wil. Daar geloven wij in en daar doen wij ons uiterste best voor, elke dag opnieuw. Jij kunt daaraan een bijdrage leveren. Bijvoorbeeld als bestuurder van een van onze voertuigen, technicus, marketeer, business developer, IT-er, verpleegkundige, financieel expert of jurist; we zoeken regelmatig mensen uit verschillende vakgebieden en disciplines.

Werken bij Transdev betekent dat je deel uitmaakt van een internationale organisatie. Een dynamisch bedrijf waar de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Waar we met veel plezier werken, professioneel zijn en altijd de drive tot verbetering hebben. Waar duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Want we willen reizigers niet alleen vandaag op hun bestemming brengen, maar ook morgen en in de toekomst. Niet voor niets vormen ‘Verrassen, Vernieuwen, Verbeteren en Verbinden’ de kernwaarden waar we ons als organisatie aan hebben verbonden.

Denkend vanuit die waarden, investeren we als Transdev graag in onze mensen. Voor persoonlijke groei en ontwikkeling maken we ruimte. En omdat we als organisatie volop in beweging zijn, liggen er voor medewerkers van Transdev voldoende uitdagingen en ontwikkelingskansen.

Wil je meer lezen over onze corporate story en onze kernwaarden? Klik dan hier

Ook op onze websites vind je meer informatie:

Kun je je vinden in onze corporate story? En heb je zin om je bij ons te werken? Bekijk dan het vacature-overzicht: wie weet hebben wij een functie die bij jou past!