Buschauffeur Openbaar Vervoer

Stel je eens voor. Een afwisselende baan waarbij je iedere dag nieuwe mensen ontmoet en een hoop vrijheid krijgt. Een baan waar je zelf de verantwoordelijkheid hebt en niemand die over je schouder meekijkt. Kortom, waar je eigen baas bent. Dát is buschauffeur zijn. Altijd vooraan zitten. Klinkt als een topbaan, en dat is het ook.

Je bent het visitekaartje van Connexxion
Een echte gastheer of gastvrouw die geheel zelfstandig kan werken en bij wie reizigers met al hun vragen, opmerkingen en klachten terecht kunnen. Je moet dus wel goed met mensen om kunnen gaan.

Je moet flexibel kunnen optreden
Je moet flexibel kunnen optreden in iedere situatie. Ook als er iets met de bus aan de hand is, dus technisch inzicht komt goed van pas. Iedere dag is weer anders, want iedere dag zijn er nieuwe passagiers en andere buslijnen.

Ook werken op onregelmatige werktijden
Buschauffeur zijn, betekent werken op onregelmatige werktijden. Dus dat je ook in de avond, op feestdagen en in het weekend werkt. Het grote voordeel daarvan is dat je veel tijd overhoudt voor belangrijke dingen. Zoals je gezin, studie of je hobby's. En de extra toeslagen die je ermee verdient zijn lekker meegenomen.

Functie-eisen
Behalve dat je makkelijk in de omgang en zelfstandig bent, moet je aan een aantal praktische eisen voldoen:

  • je moet al in het bezit zijn van Rijbewijs B
  • je moet 21 jaar zijn of ouder
  • je hebt minimaal LBO/VMBO-niveau nodig
  • je moet de Nederlandse taal goed beheersen
  • verder ben je klantvriendelijk en heb je een representatief voorkomen


Interesse?
Werving, selectie (en opleiding) van nieuwe buschauffeurs met mogelijk een vaste aanstelling in de toekomst, loopt via een van de uitzendbureaus waar wij mee samenwerken.
Spreekt de functie van buschauffeur bij Connexxion je aan? Kijk dan bij een van de volgende uitzendorganisaties:

Consolid
Randstad
Allroad