Medewerker crediteurenadministratie (24 uur)

Vacature

Details vacature

Niveau functie

Contactpersoon vacatureMedewerker Crediteurenadministratie (24 uur)


Een leuke rol voor een enthousiaste medewerker crediteurenadministratie!

Wie zijn wij?
Transdev Nederland geeft mensen de vrijheid om te reizen. Als toonaangevend mobiliteitsbedrijf zijn we actief in het hele land onder diverse merknamen zoals Connexxion, Hermes en Witte Kruis. We leveren innovatieve mobiliteitsoplossingen voor personenvervoer en dragen met onze duurzame voertuigen en initiatieven bij aan de energietransitie in ons land. Bij alles wat we doen staan onze reizigers en medewerkers centraal. Transdev Nederland heeft 8.000 medewerkers en vervoert dagelijks zo’n 500.000 mensen.

Als onderdeel van een grote internationale organisatie van 82.000 medewerkers in 20 verschillende landen, profiteren we van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Als koploper op het gebied van zero-emission personenvervoer en innovatieve mobiliteit zijn we bovendien voortdurend op zoek naar talent en de nieuwste technieken en partners. Zo kunnen we als organisatie blijven innoveren en onze ambities realiseren.  

Crediteurenadministratie binnen Transdev
De crediteurenadministratie is binnen Transdev onderdeel van ons veelzijdige Shared Service Center. Het Shared Service Center bestaat uit verschillende afdelingen, waarvan crediteuren en liquiditeiten er één is. Deze afdeling bestaat uit 8 enthousiaste professionals. De afdeling is verdeeld in de specialismen crediteuren- en liquiditeitenadministratie. Hiervan zijn 6 professionals werkzaam als medewerker crediteurenadministratie. Als medewerker crediteurenadministratie ben jij dus onderdeel van dit team van specialisten. Een van onze specialisten gaat ons bedrijf verlaten waardoor deze vacature is ontstaan voor 0,6 FTE (24 uur).

Het streven is om het team dit jaar multidisciplinair te maken waardoor alle processen door iedereen kunnen worden opgepakt. Dit maakt deze functie zeer veelzijdig en een nieuw source-to-pay systeem wat eind dit jaar wordt geïmplementeerd is één van de uitdagingen.

Wat kan je als medewerker crediteurenadministratie binnen Transdev verwachten?
Zoals je al hebt kunnen lezen ben je onderdeel van een belangrijke afdeling. Jij bent vanuit jouw rol verantwoordelijk voor de verwerking van de inkomende facturen. Dit doe je met behulp van de diverse systemen die wij als organisatie voor jou ter beschikking stellen. Met jouw expertise zorg je ervoor dat alle facturen, van totaal 26 verschillende entiteiten, binnen de gestelde normen en kwaliteitseisen worden verwerkt.

Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het opleveren van balans specificaties en verklaringen, zorgen voor correcte en actuele crediteurenstamdata en mutaties en ben je ook het eerste aanspreekpunt voor onze leveranciers. Daarnaast onderhoud je contact met verschillende vestigingen en afdelingen binnen Connexxion. Daarnaast streef je ernaar om continue de processen te vereenvoudigen en te verbeteren.

Wat vragen wij?
Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team kan versterken met zijn/haar kennis en kunde. Je hebt een MBO+ of HBO werk- en denk niveau en enkele jaren ervaring binnen een financiële functie. Dit betekent dat je weet hoe je omgaat met verschillende boekhoud- en banksystemen (denk bijvoorbeeld aan Coda en Business Objects).

Verder ben je een collega die servicegericht werkt, en een prettige collega die accuraat werkt. Je overziet situaties goed en bent flexibel en stressbestendig. We zoeken dus een echte doener, met een hart voor zijn/haar vakgebied.

Dus als jij denkt dat jij die servicegerichte, resultaatgerichte en enthousiaste persoon bent, dan horen we graag van je!

Interesse?
Mocht jouw interesse zijn gewekt, dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met Sjoerd Jehee via s.jehee@connexxion.nlAcquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.