Manager Kwaliteit, Arbo & Milieu

Vacature

Details vacature

Niveau functie

Contactpersoon vacature


Onze organisatie
Transdev is wereldspeler op het gebied van mobiliteit in 19 landen en in Nederland actief in onder meer taxi en openbaar vervoer onder het merk Connexxion. Wij zijn voorloper in het aanbieden van innovatieve mobiliteitsoplossingen. Met 15 vervoersgebieden (concessies) zijn wij marktleider in het stad- en streekvervoer in Nederland. Dagelijks maken ruim 400.000 reizigers gebruik van onze diensten.

Ons streven is het reizen met openbaar vervoer zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken voor de reiziger, daarmee stedelijke en regionale gebieden bereikbaar te houden nu en in de toekomst en de economische kracht te versterken.  

Wij geven op dit moment invulling aan grote veranderingen in de mobiliteitsmarkt van Nederland. Denk hierbij aan de transitie naar zero emissie busvervoer en de introductie van vraag gestuurde mobiliteitsoplossingen. Wij zijn in beide ‘front runner’ en zijn daarom voortdurend op zoek naar talent en de nieuwste technologieën. Zo kunnen we als organisatie onze ambities nastreven en blijven innoveren.

Wat ga je doen?

Als Manager KAM heb je een brede, afwisselende en uitdagende positie. Geen dag is hetzelfde! Je geeft leiding aan een team van 6 specialisten op het gebied van Safety, ARBO, Sociale Veiligheid en Milieu en je rapporteert aan de COO van Connexxion Nederland. Je bent onder meer verantwoordelijk voor het inrichten van een continue verbeter cyclus ten aanzien van milieu, veiligheid, sociale veiligheid en kwaliteit. Je richt je daarbij op alle elementen van de bedrijfsvoering: leiderschap, processen, strategie, middelen, maar bovenal ook de cultuur in de organisatie. Verder ben jij degene die het MVO-beleid zal opzetten en invullen.

 

Je bent tevens verantwoordelijk voor het borgen van crisismanagement in de organisatie en het minimaliseren van risico’s ten aanzien van milieu, veiligheid, sociale veiligheid en kwaliteit. Daarbij zorg je ervoor dat de organisatie voldoet aan wet en regelgeving ten aanzien van milieu, veiligheid, sociale veiligheid en kwaliteit. Je zorgt tevens voor het verkrijgen en behouden van certificering op het gebied van ISO 9001 en ISO 14001.

 

Wie zoeken wij?
Als bovenstaande je aanspreekt en je dit in vorige werkzaamheden succesvol hebt gedaan, dan heb jij waarschijnlijk ook passie voor je vak. En dat spreekt ons enorm aan! Wij zoeken die gedreven, resultaatgerichte manager, die daarnaast ook sterk gericht is op samenwerking. Door de inrichting van onze organisatie is het belangrijk dat je sterke interpersoonlijke vaardigheden bezit en dat je goed op verschillende niveaus en met verschillende soorten mensen kan communiceren. Jij bent iemand, die steeds verbeteringen ziet en vervolgens initiatieven neemt om die verbeteringen te realiseren.

Jouw team heeft een manager nodig, die hen kan faciliteren om het werk optimaal uit te voeren en die hen kan laten ‘shinen’. Doordat je HBO+ of WO werk- en denkniveau hebt en voldoende ervaring en kennis meebrengt, ben jij een uitstekende sparringpartner voor de directie.

Zoals je ziet, geen standaard bullets dus, maar wel een herkenbaar profiel wellicht, voor de bevlogen, daadkrachtige KAM manager.

Daar worden wij dan weer enthousiast van, en jij hopelijk ook!

 

Ons aanbod
Wij bieden je een veelzijdige, operationele managementfunctie binnen een zeer dynamische organisatie. Je bent dus aanvoerder van een klein team in een grote organisatie. Een team dat enorm aan het bouwen is terwijl de operatie met volle kracht doorgaat. In een maatschappelijk zeer relevante markt, die de komende jaren als een van de innovatiefste ter wereld wordt gezien. Over arbeidsvoorwaarden – die zonder meer goed zijn te noemen – en de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, willen we het graag met je hebben als er een klik is.


Interesse?
Ben je nieuwsgierig en denk je de juiste persoon voor deze plek te zijn? Wij zijn erg benieuwd wat we missen als we jou niet hebben gesproken.

 

 

 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.