Management Assistent

Vacature

Details vacature

Niveau functie

Contactpersoon vacature


Wie zijn wij?
Transdev is wereldspeler op het gebied van mobiliteit in 19 landen en in Nederland actief in het openbaar vervoer onder het merk Connexxion. Wij zijn voorloper in het aanbieden van innovatieve mobiliteitsoplossingen en met 14 vervoersgebieden (concessies) zijn wij toonaangevend in het stad- en streekvervoer in Nederland. Ons streven is het reizen met openbaar vervoer zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken voor de reiziger, daarmee stedelijke en regionale gebieden bereikbaar te houden en de economische kracht te versterken. Nu en in de toekomst.  

Wij geven op dit moment invulling aan grote veranderingen in de mobiliteitsmarkt van Nederland. Denk hierbij aan de transitie naar zero emissie busvervoer en de introductie van vraag gestuurde mobiliteitsoplossingen. Wij zijn in beide ‘front runner’ en zijn daarom voortdurend op zoek naar talent en de nieuwste technieken en partners. Zo kunnen we als organisatie blijven innoveren en onze ambities realiseren.

Transdev Nederland bestaat uit 3 entiteiten: Connexxion Openbaar Vervoer, Witte Kruis en Connexxion Taxi Services.

Transdev kent een prettige werkomgeving met een open en informele sfeer. Het is een divers bedrijf dat volop in beweging is en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waar individuele kwaliteiten en vaardigheden beloond worden.

Wat ga je doen als management assistent?
Het directiesecretariaat is op zoek naar uitbreiding. In deze functie werk je voor een 4-tal directieleden en werk je nauw samen met 2 senior assistentes. Je bent het eerste aanspreekpunt (zowel in- als extern), voor jouw directieleden, je bereidt vergaderingen voor, je notuleert (in zowel Nederlands en Engels) en je bewaakt de actiepunten. Daarnaast bestaan je werkzaamheden o.a. uit complex agendabeheer, het boeken van reizen, zelfstandig correspondentie uitwerken, digitaal archiveren en nog veel meer. Bij afwezigheid van de andere assistentes vervangen jullie elkaar.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een nieuwsgierige, talentvolle, pittige en initiatiefrijke professional. Kun jij werken onder druk en blijf je kwaliteit leveren? Houd je diverse ballen makkelijk in de lucht? Zie je niet op tegen de minder leuke klussen? En voldoe je daarnaast ook nog aan de volgende eisen:

  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Uitstekende beheersing van Office 365;
  • Dienstverlenende instelling;
  • Proactieve houding;
  • Geen negen tot vijf mentaliteit;
  • Bereidheid tot reizen en in het bezit van rijbewijs B;
  • Beschikbaarheid voor 30-32 uur – aanwezigheid op vrijdag is een ‘must’;
  • Aantoonbare ervaring op het niveau van ondersteuning van directie van een (middel) grote organisatie.


Ons aanbod

Wij bieden je een leuke functie met veel verantwoordelijkheid en mogelijkheid tot een vaste baan. Uiteraard hoort daar een passend salaris bij, afhankelijk van je werkervaring en capaciteiten en prima secundaire arbeidsvoorwaarden

Voldoe jij aan bovenstaande eisen en word je enthousiast van deze functie? En ben je bovendien nog eens beschikbaar vanaf september/oktober; dan ben jij misschien wel de gemotiveerde Management Assistent die wij zoeken!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.