General ledger accountant SSC

Vacature

Details vacature

Niveau functie

Contactpersoon vacature


“Wij hopen dat jij ons komt versterken in ons gave team!”


Onze organisatie

Transdev Nederland geeft mensen de vrijheid om te reizen. Als toonaangevend mobiliteitsbedrijf zijn we actief in het hele land onder diverse merknamen zoals Connexxion, Hermes en Witte Kruis. We leveren innovatieve mobiliteitsoplossingen voor personenvervoer en dragen met onze duurzame voertuigen en initiatieven bij aan de energietransitie in ons land. Bij alles wat we doen staan onze reizigers en medewerkers centraal. Transdev Nederland heeft 12.000 medewerkers en vervoert dagelijks zo’n 500.000 mensen.
Als onderdeel van een grote internationale organisatie van 82.000 medewerkers in 20 verschillende landen, profiteren we van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Als koploper op het gebied van zero-emission personenvervoer en innovatieve mobiliteit zijn we bovendien voortdurend op zoek naar talent en de nieuwste technieken en partners. Zo kunnen we als organisatie blijven innoveren en onze ambities realiseren. 


Wat ga je doen?

Je maakt als GL-accountant deel uit van de afdeling Shared Services van Transdev Nederland. Deze afdeling valt rechtstreeks onder de CFO van Transdev Nederland en is verantwoordelijk voor Corporate Control, Grootboek, Crediteuren & Liquiditeiten, Facturatie & Debiteurenbeheer en de Personeels & Salarisadministratie.  De functie van GL-accountant valt onder het team Grootboek welke 6,7 fte telt.

In de rol van GL-accountant ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de grootboek administratie, (im)materiële vaste activa administratie voor heel Connexxion Nederland en specifieke werkzaamheden voor de verschillende bedrijven binnen Connexxion Nederland. Je bent medeverantwoordelijk voor de professionele kwaliteit en het resultaat van de afdeling Grootboek. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de financiële verslaglegging voor Transdev ( TM-1). Je bent nauw betrokken bij de totstandkoming van het annual report. Verder denk je mee over het verbeteren van AO/ IC processen en maak je procesbeschrijvingen.

Naast het verzorgen van specificaties/dossiers ten behoeve van accountantscontrole, Intercompany afstemmingen en rapportage hierover, Btw-aangifte (zowel Nederlandse als buitenlandse, en CBS-aangifte), verzorg je de maandelijkse rapportages en management informatie.

Verder verzorg je uitvoerende werkzaamheden op het gebied van financiële verslaglegging (o.a. consolidatie, liquiditeitsprognoses, voorzieningen, etc.) en ondersteun je waar nodig bij het opstellen van dossiers ten behoeve van bijzondere verklaringen. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheer van de consolidatieapplicatie.
Je bent bovendien contactpersoon voor Business Control en externe accounts.

Wie zoeken wij?

Als bovenstaande je aanspreekt, dan begrijp je waarschijnlijk ook, dat we een GL-accountant zoeken met ervaring. Maar we zoeken niet alleen ervaring, we zoeken iemand die verder wil groeien op termijn naar een senior rol. Deze rol vraagt ook iemand met passie voor het vak; je houdt van je vak en doet alles met overgave. Je mag dus heel precies zijn op de inhoud. Dit kun je overigens goed voor elkaar krijgen zonder de relatie met je collega’s te schaden. Dat betekent, dat je makkelijk bent in de omgang. Van de andere kant hebben we iemand nodig, die zorgvuldig werkt en erg service gericht is. Daarom ook belangrijk om te weten dat kennis van IFRS en andere financieel administratieve wet-en regelgeving, richtlijnen en procedures belangrijk is.

Misschien geen standaard lijstje dus van wat we in iemand zoeken op deze plek.
Dit is dan ook een belangrijke positie voor onze organisatie.  Maar we zoeken vooral iets in jouw persoonlijkheid, wat jij meebrengt hier naar kantoor. Daar worden wij enthousiast van!


Ons aanbod

Wij bieden je een functie met potentie en doorgroeimogelijkheden. Een klein team, in een grote organisatie, waar zo’n 12.000 mensen werken. Een team dat enorm aan het bouwen is. In een markt, die de komende jaren als één van de innovatiefste van de wereld wordt gezien. Over arbeidsvoorwaarden hebben we het graag met je als er een klik is.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig en de juiste persoon op de juiste plek? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.  Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Frank Joosten Teamleider Grootboek tel 06-31029118 / f.joosten@connexxion.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.