Menu

Coordinator & Adviseur Chauffeursopleidingen

Vacature

Details vacature

Niveau functie

Contactpersoon vacature


Coördinator & Adviseur Chauffeursopleidingen

Ben jij iemand die wil vernieuwen en veranderen? Zoek je autonomie en vrijheid in je werk? Beschik je over een flexibele werkhouding? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen

Als coördinator chauffeursopleidingen ben je verantwoordelijk voor de opleidingen van onze chauffeurs. Transdev Nederland heeft 4000 buschauffeurs in dienst die elk jaar vanuit wet en regelgeving worden bijgeschoold. Daarnaast stromen jaarlijks zo’n 500 nieuwe collega’s in die starten met de chauffeursopleiding. In deze rol zorg jij voor de organisatie en faciliteiten van deze opleidingen, waarbij je wordt ondersteund door de opleidingsadministratie.

Verder maak je en voer je het jaarlijkse opleidingsplan & beleid uit rondom deze opleidingen, waarin kwaliteit en ontwikkeling centraal staat. Je verzorgt periodieke rapportages en geeft functioneel leiding aan instructeurs die je begeleidt en stuurt in hun functie. Je onderhoudt nauw contact met interne stakeholders over kwaliteits-, opleidings- en financieringsvraagstukken van de opleidingen. 

Transdev heeft de ambitie om zich te blijven ontwikkelen en de wens om de doorloopsnelheid van opleidingen te optimaliseren. In deze rol denk je hierover mee, geef je advies en aanbevelingen en maak je een plan van aanpak voor implementatie. Hierin is het belangrijk dat je vernieuwend denkt en proactief te werk gaat.

Ons learning & development team bestaat uit 8 collega’s, waarvan 5 collega’s ondersteunend zijn aan de adviseurs (3) en manager. 

Wat breng je mee

Als opleidingscoördinator heb je te maken met deadlines. Je bent dan ook stressbestendig en beschik over goede projectmanagement vaardigheden. Je gaat proactief en met een vooruitziende blik te werk. Dat houdt in dat je signaleert, tijdig bij stuurt en verandert waar nodig.  


Verder vragen wij:

  • Energie en enthousiasme;

  • Een afgeronde hbo-opleiding;

  • Werkervaring als opleidingscoördinator;

  • Kennis en ervaring met subsidie- en financieringsprojecten van opleidingen;

  • Affiniteit met openbaar vervoer en/of mobiliteit.

Wat bieden wij

Ruime mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, zowel op inhoud als op persoonlijk ontwikkeling. Verder krijg je ruimte en vrijheid in je werk en heb je de mogelijkheid om thuis te werken.

Verder bieden wij:

  • Een salaris tussen de € 3300,- en € 4500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van maximaal 3,25%

  • 28 vakantiedagen;

  • Een goede pensioenregeling;

  • Laptop en telefoon.

Wie zijn wij

Transdev Nederland geeft mensen de vrijheid om te reizen. Als toonaangevend mobiliteitsbedrijf zijn we actief in het hele land onder diverse merknamen zoals Connexxion, Hermes en Witte Kruis. We leveren innovatieve mobiliteitsoplossingen voor personenvervoer en dragen met onze duurzame voertuigen en initiatieven bij aan de energietransitie in ons land. Bij alles wat we doen staan onze reizigers en medewerkers centraal. Transdev Nederland heeft 8.000 medewerkers en vervoert dagelijks zo’n 500.000 mensen.

Als onderdeel van een grote internationale organisatie van 82.000 medewerkers in 20 verschillende landen, profiteren we van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Als koploper op het gebied van zero-emission personenvervoer en innovatieve mobiliteit zijn we bovendien voortdurend op zoek naar talent en de nieuwste technieken en partners. Zo kunnen we als organisatie blijven innoveren en onze ambities realiseren.

Enthousiast? Solliciteer direct via onderstaande link!

Wil je meer informatie of heb je een vraag over deze vacature. Neem contact op met onze Corporate Recruiter Carlijn Mutgeert via +31 (0)6 39 18 53 39 of c.mutgeert@connexxion.nl (aanwezig op ma/din/don/vrij).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Trefwoorden: Learning & development, HBO, coördinator, vacature, adviseur, projectmanagement, opleiding,

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.